У медичному центрі Румед-Т розпочинає діяти акція – “Знижка -5% за відгук!”

Ми дуже цінуємо наших пацієнтів та їх відгуки про роботу клініки – це допомагає нам ставити кращими та розвиватись ще більше.

Тому написавши відгук за вказаним посиланням, при відвідуванні медичного центру Румед-Т, у Вас гарантовано буде знижка на наші послуги.

Детальніше за телефоном 098-662-03-03.

З турботою, Ваш Румед-Т.

Залишити відгук

Нам важлива думка наших клієнтів, тому ми будемо раді, якщо ви залишите свій відгук про обслуговування:

Що про нас думають клієнти:

Марія (25.09.2023)
Read More
Щиро дякую лікарю Узд, Малевич Оксані Олегівні. Чудовий спеціаліст. Лікар від Бога.
Андрій Юрійович (15.06.2023)
Read More
Один з найкращих та сучасних лікувально діагностичних центрів, який відвідав. На даний момент з сім'єю ходимо сюди. Все швидко та якісно. Привітний персонал.
Лана Ледида (14.06.2023)
Read More
Приємні ціни.Професійні медсестри.
Людмила (01.06.2023)
Read More
Безмежно вдячна всім працівникам Румед-Т на Купчинського. За оперативність, людиноцентричність, уважне ставлення персоналу, комфортні умови. За короткий термін часу пройшла обстеження УЗД черевної порожнини, УЗД серця, кардіограму, здала кров на аналізи. Відчувала турботу медичних працівників, що в наш час дуже цінно. Окрема велика вдячність медсестрі, яка дуже швидко взяла кров ( у мене складні вени). Я віддаю перевагу цьому закладу і рекомендую його всім.
Альона Зубкова (31.05.2023)
Read More
Здавали донечці розгорнутий аналіз крові. Записали нас швидко, довго не чекали, відразу на ранок слідуючого дня нас прийняли. Черги не було, оперативно зробили та безболісно аналіз крові та відпустили. Донечка відразу пішла до школи, а я на роботу.
Марія (15.05.2023)
Read More
Сьогодні здавала у вас аналізи, і дуже щаслива, що зробила вибір саме на вашу користь! Увесь персонал у лабораторії дуже привітний та ввічливий, професійно та швидко взяли кров на аналіз! Тепер здавати аналізи буду тільки тут!